Velvære á la I FORMs sølvvinder: Det handler om at lave det man kan li’

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Mødte tilfældigt Louise Lillesø, erobrer af sølvmedaljen til I FORMs mini-tri – til superfed fejring af den nye kvindekanal TLC.
Jagten på velvære. Omringet af ukendte – for mig – mennesker i TV-branchen, står jeg og klamrer mig til en drink, mens jeg betragter de mange festklædte kvinder og mænd. I håb om at få øje på kun ét ansigt, der virker bekendt. Anledningen er kickoff festen til Danmarks nye livvstilskanal TLC, som “er mest for kvinder… men også for ham”.

Så lander blikket på Andrea Elisabeth Rudolph, som jeg kender fra mit arbejde som journalist. – Hej! siger jeg glad og er nærmest på vej til at gi’ Andrea et knus. Men “Andrea” kigger spørgende på mig, og det viser sig at det slet ikke er Andrea….

Jeg bliver reddet af en venlig TLC-medarbejder, som når hun hører jeg er fra I FORM, fluks henter Louise, “hende skal du bare møde!” Louise Lillesø er TV-planner i forbindelse med den nye tv-kanal – OG som nævnt sølvvinder af årets I FORM mini-tri. OG vinder af årets Copenhagen Challenge, i aldersklassen 30-34 år. Respekt!! Velvære, siger Louise, når jeg spørger hende om hvad velvære er for hende, er at “lave det jeg godt kan lide”.

Hmm…

Det synes jeg er utroligt godt sagt, og rammer plet på den brede måde. For velvære er efter min mening i høj grad individuelt. Ja, hvad kan du “godt lide”?

GOD weekend:)

Kh
a-g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *