Velkommen til de nye regler for PR og marketing!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Uddrag fra min kommende e-bog “Blogging til smarte dummies” – born-on-the-blog og med ambitiøs udgivelsesdato 20. september 2011.

De tidligere – og de nye regler for PR og marketing 
Internettet har revolutioneret den måde vi tænker PR og marketing. Lad os kigge nærmere på hvordan, og lad os starte med fortiden – så har vi nemlig en endnu større  chance for at forstå de PR- og marketingmuligheder som vi har i nutiden. En bred forståelse for de sociale medier vil øge kvaliteten i din personlige blog succesplan, og hjælpe dig med at skabe loyale læsere og endnu mere trafik på bloggen.
Den største forskel på tidligere og nye regler er, at vi ikke længere behøver at trygle og bede – eller købe os til synlighed i medierne.
Denne “buy or beg” betød i praksis, at vi var nødt til at trygle og bede redaktørerne om at skrive om os i aviser og blade. Vi inviterede dem ud på pebrede frokoster, og dem af os som havde størst succes med at komme indenfor i varmen, ja, fik mest medieomtale i de trykte medier.
Vi havde også muligheden for at købe os til reklame gennem dyre annoncer.

I dag har vi med de sociale medier en unik mulighed for at springe leddet med redaktører og annoncesælgere over – og kommunikere direkte med vores købere. Og være vores egen bedste – og billigste – PR- og marketingafdeling. Voilá:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *