Varmer op til I FORM-løbet med Danish Beauty Award

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Her er kjolen jeg skal have på i aften når jeg skal feste med de kendte… dresscode: Black Tie. På søndag bliver jeg nok knap så glamourøs efter fuldførte 10 km!

YES, i går fik jeg billet til aftenens Danish Beauty Award – hvor kosmetikbranchen fejrer sig selv og årets bedste skønhedsprodukter.Ved ikke om det ligefrem er den perfekte opvarmning til I FORM-løbets smukke 10 km med start i Frederiksberg Have, meeen jeg er overbevist om, at det bliver en sjov aften!

Ingen træning i dag; ikke noget med at cykle 21 km hjem efter Danish Beauty Award;) I morgen lørdag tager jeg det også stille og roligt på træningsfronten. Og søndag kl. 14 går startskuddet til årets københavnske I FORM-løb.

Du kan stadig nå at tilmelde dig og løbe med! Ja, hvad med en 5 km i dejlig vejr, solskinnet er bestilt…

Ses vi søndag:)?

Kh
a-g


Ps. Medblogger Malin fra Malins blog løber også på søndag – 5 km

Les indlægget på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *