Se mine glade bryster!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Læs det originale blogindlæg på min blonde blog på I FORM

Tænk positivt og få sunde bryster. Jeg skal gøre noget crazy for at tænke positivt – hvad med dig?

Ok, den var lidt tarvelig; se mine glade bryster og intet blottet – sådan rigtigt – på denne blog… Men hvor er det FEDT jeg fik din opmærksomhed, fordi måske vi sammen kan blive endnu bedre til at tænke positivt?

Der er i hvert fald sundhed og færre sygedage at hente i de gode tanker. En studie viser at optimistiske følelser er lig med mindre risiko for at blive smittet af en forkølelsesvirus, i forhold til angst- og sorgfulde tanker – læs hele artiklen på I FORM

Ja, hvad skal der til for at tænke positivt? Én ting ved jeg: Når nogen fortæller mig jeg skal tænke positivt, så hjælper det sjældent eller aldrig. Måske hjælper selve omsorgen fra den som opfordrer. Men helt ærlig, der skal andre positive boller på suppen for mig!

Jeg tænker positivt når jeg…
1. Gør noget crazy. Som at tage medblogger Malin på brysterne…

Nu ved jeg ikke om det er crazy for dig;), men for mig var det en smule uden for min egen komfortzone. ps. Griner stadig over den fotosession fra sidste uge!

2. Gør hvad jeg har lyst til. Som f.eks. at skrive dette blogindlæg – elsker at blogge. Så hygger jeg mig.

Hvad med dig? Nu er det din tur…

Jeg tænker positivt når jeg…
1. …
2. …

Ha’ en dejlig tirsdag – ok, det regner, men så er det jo bare om at gøre noget crazy eller noget jeg kan lide…:)

Kh
a-g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *