På iform.dk: Lad os skynde os lidt langsommere

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Brug for siesta. Derfor: Her nordpå taler vi kun om powernaps – spanierne gør det!

Ooh, hvor var det skønt her til morgen. Gik (ja, droppede bussen:) den halve kilometer til jobbet, og jeg må tilstå jeg gik langsomt – meget langsomt. Sørgede for at trække vejret dybt helt nede i maven. Kiggede mig omkring. Nul stress – og faktisk ret behageligt!


Boede jeg i Spanien ville jeg heeelt klart være på siesta-holdet

Okay, så arriverede jeg 2 minutter senere på jobbet, end jeg plejer. Det var det hele værd.
GOD weekend til dig, og ja, take it easy:)

Kh
a-g

ps. Mavedelle & skynder du dig lidt for meget? Travlhed kan sagtens være årsag til topmave – sådan kommer du af med den

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *