NYD livet. Fire uger med Hannah Lund – uge 1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (5 votes cast)

I sofaen med… Hannah Lund! Jeg følger Hannah hver uge i en måned nu og ser, hvad hun kommer ud og oplever.

Tidligere har jeg blogget om København. Nu vil jeg blogge om interessante brands – og spændende mennesker, der inspirerer, som Hannah her. Og denne i dagens anledning matcher-Hannahs-outfit appelsinfarvede sofa står så smukt i loungeområdet i Harsdorffs Hus Office Club på Kongens Nytorv, perfekt udgangspunkt for gode samtaler.

Hannah forstår nemlig at nyde livet, og jeg er nysgerrig på hvordan? Ifølge Hannah “mad, drikke, gode oplevelser – at have det sjovt og føle mig forkælet”.

Vi kommer fluks ind på det at nyde livet, uden løftede pegefingre. Hvorfor gøre dig fortjent til at nyde? Selv har jeg lige været i Madrid og Paris, og noget af dét jeg havde med mig hjem i kufferten, var inspiration fra spanierne og franskmændene til hvordan de bytter skam, skyld og dårlig samvittighed ud med glæden ved at nyde.

Se hende lige – elsker dette billede af Hannah, fra hendes bogreception:

Hannah har lige udgivet kogebogen 1900 Til bords, og selve boglanceringen foregik hos Reputation Copenhagen – her et par billeder fra vinduesudstillingen:

Bogen er en gengivelse af hendes formødres madopskrifter fra 1902-1970 – det danske landkøkken til hverdag og fest, mmm, hør lige engang:

“Ribs- og hindbærsyltetøj på nybagte boller. Hjem til velanrettet frokost. Lagkager til kaffen – hver dag. Kampen om den bedste leverpostej. Festmiddage med romfromage. Duften af natmad, når du kommer sent hjem. Min madglæde er grundlagt ved et dansk spisebord. Det stod i Odense – men det kunne faktisk have stået hvor som helst i kongeriget.”

God stemning :-) Her en video fra boglanceringen:

Hannah blev også inviteret indenfor i køkkenet hos TV2. Hun fortæller hun mødte op kl. 5.30 og var på i hele 5 omgange med at kokkerere fra kogebogen. Både opskrift på dejlig restemad og pocherede æg.

Få opskriften på pocherede æg fra TV2 indslaget her og nyd den selv

Prøv også kød med mørdejslåg

Her får den danske sanger og sangskriver Maria Montell signeret sit eget eksemplar

Hannah isnpirerer – og nu er det Hannahs tur til selv at blive inspireret. Her til event med diamanthandler Katerina Pitzner

 

 

Indimellem bogsigneringer og promovering af bogen henter Hannah inspiration ved at tage til events – som f.eks. NORD Magasinets årlige begivenhed, hvor de fejrer samarbejdspartnere og kunder. Til arrangementet var selvfølgelig chefredaktør Rina Mardahl og vores kære DJ Serge Silveira – og desuden Gentoftes borgmester Hans Toft.

Efter NORD Magasin eventet blev der også tid til et smut forbi diamanthandler Katerina Pitzners foredrag om “Sjælens begær”, arrangeret af Bentedikte Hoff fra HOFF COPENHAGEN. Om at finde soulmates – i flertal, et foredrag som Hannah varmt kan anbefale.

Og hvad laver hun så her? Jo, bliver karikaturtegnet af tegner og illustrator Jens Hage. Anledningen er rund fødselsdag – dog hverken Hannahs eller Jens’ denne gang – afholdt i smukke Udenrigsministeriet på Harsdorffs Hus Office Club, hvor du i øvrigt selv har mulighed for at afholde dine events.

Afslutter lige med dette herlige billede af Hannah sammen med veninden Helle Ørskov. Helle er ditto livsnyder og indehaver af Copenhagen Health Club.

Læs mere på Hannahs blog nyd det nu. Og fortsættelse følger også her på bloggen… (-:

 

Peace & love – og lad os NYDE livet.

a-g

 

Ps. I får lige et livsnyderbillede af udsigten fra min terrasse i tirsdags i Paris:

NYD livet. Fire uger med Hannah Lund - uge 1, 5.2 out of 10 based on 5 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *