Mon Demi Moore også rullede sig i en fugleklat?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
I går var jeg ude og lege G. I. Jane. Læs her om hvordan det gik…
Kravle i jord og græs. Bestige irske bænke. Klatre op og ned af 4 meter høje stiger. Og mæske sig i fugleklatter. Det er min benhårde og sjove virkelighed, på den åbne forhindringsbane i Værløse i går.

Savner du at mærke din krop? Så kan jeg varmt anbefale dig at kigge forbi en forhindringsbane! Styrke, kondition og balance udfordres til max. Først klatrede jeg op ad et reb. Uuh, ryg- og armmuskler blev udfordret som jeg ikke har prøvet det i længe.

Næste killer-øvelse: At klatre over en 2 meter høj væg. Den kommer jeg da aldrig over!! tænker jeg ved første øjekast. Men jo, med rigtig teknik og hjælp fra mine veninder så ryger jeg faktisk over – ikke på elegant vis, men over, det er jeg! Og i dag er min krop bare øm og brugt – på den fede måde.


Anna-Sofie og Lotte – to af mine seje boot chick veninder

Historien om fugleklatten: Indrømmet: Det med at rulle mig i en fugleklat, det er altså ikke mig men en veninde… Hende, der først skal over det høje hegn. Først når hun er på toppen opdager hun at hun ligger på maven på den største klatne klat – føj…!! Og hvad gør den blonde blogger så? Jo, kravler op ved siden af, i god afstand – for lidt G. I. Lady har man da lov til at være…;)

GOD weekend til dig!
a-g

Læs blogindlægget på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *