Mød Sundhedsdirektøren fra Børsen – og vind livsnyderi for 2.790 kroner

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Velkommen til endnu en livsnyder her på bloggen! Nu stiller jeg skarpt på Helle Ørskov. Udnævnt til “sundhedsdirektør” af selveste Børsen, og det på hendes egen fødselsdag. Følg Helle i forberedelserne når hun nu har besluttet sig for at tage sin egen medicin – læs med her den næste måneds tid om hvad og hvordan hun har tænkt sig at gøre netop dét.

Vær med, hvis du også er frisk på at give dig selv et livsnyder sundhedsboost. Og sørg endelig for at tag(ge)e en veninde under armen og vær med i konkurrencen, som du kan læse mere om her senere i indlægget. Værsgo’, Helle <3 :

***

Østers extravaganza på Café på min fødselsdag

 

28 DAGE MED SUNDHEDSDIREKTØREN: EN GOOD LIFE JUNKIE PÅ SKRUMP


Nu ta’r sundhedsdirektøren sin egen medicin: 
Jeg har givet mig selv en gave. En opgave. Jeg har nemlig valgt at tage min egen medicin.

Nu skal det være min tur til at smide de dér irriterende +5 kilo fedt, der stille og roligt har plantet sig omkring maveregionen siden nytår

Hvis mine kunder i Copenhagen Health Club kan gøre det, kan jeg vel også! Bruge 28 dage på et skræddersyet kostforløb, hvor jeg må frådse i alt det frugt og grønt, jeg orker i løbet af dagen. Og så lige kaste lidt gode proteiner på tallerkenen om aftenen.

Kan det være så svært?

Ikke ifølge min dygtige diætist, Lene Jensen, hvis kunder i snit taber 5 kilo fedtvæv på 4 uger. Og som bonus sover bedre om natten, får mere energi og mister rygetrangen.

Jeg ved jo godt, hvad det kommer af. Livsnyderi og manglende selvkontrol. En svaghed for det gode liv. For meget fest og for lidt søvn. Og stort set ingen motion udover den daglige cykeltur fra hjemmet i Gothersgade til mit nye domicil i Harsdorffs Hus på Kongens Nytorv. (Man skal vist ikke være stiv i GPS’en for at regne ud, at den tur ikke brænder særligt mange kalorier af).

Så nu er der ingen vej tilbage, hvis jeg skal stå bare lidt skarpere, når bikinisæsonen sætter ind, og de bare arme (arrrgh!) igen skal frem i lyset.

Harsdorffs Hus Office Club, hvor Copenhagen Health Club bor – livsnyderi i sig selv

Rosésæsonen er i gang! En weekend i Cannes

En halv snegl med yndlingsveninden på den nye superlækre café “Winterspring” i St. Strandstræde. Bemærk: Kun en halv snegl! :-)

Om det bliver svært? Tjoh… for en good life junkie som mig vil det selvfølgelig være nødvendigt at skrue ned for de indgroede vaner i en periode. Holde igen med vinoen hver aften, snacks før middagen, og byens bedste croissanter, som jeg elsker at sætte tænderne i på Sanders, når jeg skal forkæles. (Og det skal jeg tit).

Omvendt er jeg heller ikke til afsavn, udsultning og askese. Og til kure og diæter, der ikke er specielt videnskabeligt funderede.

Jeg hverken kan eller vil være en kålbitch

Og ingen skal bilde mig, at jeg bliver glad og strålende af et liv, der er baseret på vand og fesne portioner rå grøntsager. Jeg er et intelligent menneske, og noget stejler indeni mig over den næsten religiøse fanatisme, mange såkaldte ernæringseksperter præker ud fra. Men sundhed betyder naturligvis noget for mig. Jeg vil gerne være stærk, have overskud og energi. Og jeg vil være lækker. Også selv om hormonsuppen buldrer rundt i kroppen og forbrændingen ikke er, hvad den har været.

Men det er der råd for: Heldigvis har min diætist opskriften, der virker, så jeg når i mål. Jeg ved det, for hun har haft utallige kvinder – også dem i overgangsalderen, som ellers havde opgivet at tabe sig – succesfuldt gennem sine forløb.

Søs, ansat i DR, efter 12 uger kost- og sundhedsboost i Copenhagen Health Club:
“På 12 uger har jeg tabt 11,1 kilo rent fedt, 
jeg har ingen smerter i leddene længere, 
sover igen om natten og kan igen gå op ad trappen. 
I har givet mig et nyt liv, tak.”

Så selvfølgelig vil det også lykkes for mig. Også selv om rosésæsonen lige er skudt i gang. (Jo, jeg indviede den på en smuttur til Cannes i weekenden. Se foto, hvor jeg dog ikke viser mave. Den får I til gengæld, når jeg starter på mit forløb mandag den 4. juni. Er nemlig stor tilhænger af (uretoucherede) før-og-efter-billeder.

Skal vi tabe os sammen og blive lidt mere klar til de tætsiddende sommershorts? Vil du ha’ en gennemførlig, effektiv og sjov plan udviklet af min dygtige og livsnydende diætist og træningsvejleder? Og vil du ha’ mine bedste tips & tricks, så vi sammen kan vinde over vægten – uden at få sved på panden?

Så følg med her på bloggen de kommende uger, hvor jeg starter nedtællingen til mine 28 dage mod en lidt slankere sommersilhouet. Jeg glæder mig så meget til at tage min egen medicin. Og vil elske, hvis du har lyst til at være med på rejsen. Eller bare på en del af turen.

Ses vi?

Kh Helle

***

Helle og jeg til charity event på Den Franske Ambasse i København

Konkurrence – vind 2 x DNA Håranalyse til en samlet værdi af 2.790 kr

Sådan deltager du i konkurrencen: Det eneste du skal gøre er, at klikke dig ind på Copenhagen Health Clubs Facebookside – og tagge den veninde du vil invitere med.

Lidt om præmien: Håranalysen (i praksis tages der fire nakkehår, der sendes til et laboratorium i Tyskland) giver dig et fingerpeg om, hvilke mineraler og vitaminer du har nok af og hvilke, du mangler. Diætisten vil så i løbet af en times konsultation helt konkret fortælle dig, hvordan du optimerer din kost, sætter en sund proces i gang – så du dermed er godt på vej til et endnu bedre velvære.

 

Mød Sundhedsdirektøren fra Børsen - og vind livsnyderi for 2.790 kroner, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *