Mød en supersød – og ja, møgforkælet gæsteblogger!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Blogindlægget er fra min blonde blog på iform.dk

Lotte Madglad giver luksus ansigtsbehandlingen 7 ud af 5 stjerner… den blonde blogger er dybt misundelig.
Luksusbehandling. Min kære medblogger Lotte Madglad tester luksus ansigtbehandling på Østerbro. Læs med – og nyd cyberoplevelsen på sidelinjen!

ps. Lotte er altså ikke forkælet – men det blev hun i hvert fald…
a-g:)

***
Jeg blev simpelthen forkælet til op over begge ører hos Sense of Beauty en grå efterårsmorgen, hvor jeg fik en luksus ansigtsbehandling.

Jeg ankom i god tid, så jeg fik tilbudt en møglækker kop morning time-te fra Pukka med rooibos, honningbuskblade og rød ginseng – det er noget nær den bedste te, jeg nogensinde har smagt, og jeg har skyndt mig at købe en pakke.

Behandlingen startede med et lækkert fodbad. Lene fra Sense of Beauty serverede en frisk smoothie, vand og mere te fra Pukka – denne gang hoppede jeg på en Revitalise med ingefær, kommen og kanel – ligeså lækker som den første.

Der lå blade på bordet, men jeg nød egentlig bare at have ti minutter for mig selv med fødder dyppet i et dejligt varmt fodbad og dejlig pling-pling musik i ørerne (du ved, sådan lidt kinesisk/zen-agtig musik, som kan være lidt kliche, men i dag var det bare helt fantastisk stemningsgivende og afslappende).

Så blev det tid til en rygmassage med mandelolie. Lene fik mig æltet godt igennem, og hendes blide hænder fandt myoser, jeg ikke anede, jeg havde – og løste dem selvfølgelig op igen.

Og så gik ansigtbehandlingen i gang. Jeg lider af meget træls og nederen hud, der fedter og slår ud for et godt ord. Lene konstaterede, at jeg havde tendens til tør hud, som så producerer alt for meget talg for at kompensere. Hun gav mig en lækker peeling fra Jurlique (total yndlingsmærke- økologisk og velduftende) med havregryn, knuste mandler og honning. Den var ret mild og derfor helt perfekt til min overstressede hud.

Senere fik jeg også lagt en maske (også fra Jurlique) med grønne alger og gurkemeje (åh, det duftede lækkert), som skulle skabe mere balance i min hud.

Jeg fik også:
– Skøn ansigt-, nakke- og skuldermassage
– Fod- og håndmassage, mens masken virkede
– Lækker facemist med lavendel, ansigtsolie og dagcreme, der passede perfekt til min ellers meget krævende hud.

Skal jeg give karakter på en skala fra 1-5, bliver det en 7’er! Det var simpelthen den bedste måde at starte dagen på. Min hud havde en smukkere glød og føltes fastere og mindre fedtet. Jeg gik derfra på en gang opkvikket og afslappet, med en følelse af at der måske er håb for min trælse hud.
Du kan læse mere om de skønne behandlinger hos Sense of Beauty her – jeg er i hvert fald fan!

TIP – lider du af meget uren hud ligesom mig? Så har du sikkert også fået tudet ørerne fulde af, at man for alt i verden ikke må trykke bumserne – men som om man holder det! Lene anbefaler, at man gør det på nyvasket hud og pakker fingrene ind i toiletpapir i stedet for at bruge neglene – de er nemlig fulde af bakterier, og det gør det hele meget værre. Slut af med at duppe skintonic på, så der ikke går betændelse i det.

Følg Lotte Madglads blog på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *