Min BMW og MINI John Cooper Works livsstil: Ikke kun en bil

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)

Sponsoreret indlæg

CPH BLONDE er stolte af nu at samarbejde med www.AutoDele24.dk, der tilbyder autodele i høj kvalitet til overkommelige priser, med kendte mærker som Volkswagen. Og… en af mine favoritter: AutoDele24.dk <3

Jeg er fascineret af teknologi, og har haft glæden af at køre de lækreste BMW biler, udstyret med estra “gear”. For eksempel senest til Nordic BMW M Driving Experience i Falkenberg, Sverige:

At køre BMW M3 Sedan og BMW M4 Coupé var en uforglemmelig oplevelse. Top tunede biler, tunet til at adlyde og tilpasse sig chaufførens mindste bevægelse og tanke. Følelsen af bilen som en forlængelse af mig selv; your wish is my command.

Ja, jeg elsker teknologi. Men endnu mere nyder jeg livsstilen og friheden, der følger med. For eksempel da jeg besøgte Knud Grothes kunstgalleri udenfor København – og arriverede både komfortabelt og ikke mindst med stil, i en rap og smuk MINI John Cooper Works:

Og her har jeg fornøjelsen af at møde kunstneren selv, Mikael Olrik. Han er manden bag blandt andet dette NY maleri, der straks får mig til fluks at længes efter at sætte mig i flyveren fra København:

Endnu en priceless oplevelse er sidste års Thelma & Louise roadtrip – haha, uden slutningen. Konceptet var enkelt; at køre rundt i Danmark i en BMW cabriolet, ganske så planløst. Det var skønt, det var frihed:

Jeg glæder mig allerede til flere biloplevelser. Rigtig god weekend :)

Kh
a-g

 

 

Læs mere om www.AutoDele24.dk

 

Min BMW og MINI John Cooper Works livsstil: Ikke kun en bil, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *