Læserhjælp pleeease: Hvordan får jeg lusket yoga ind i hverdagen?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Her sad den blonde blogger en doven morgen

Måske er der hjælp at hente der ude i blogspace: Har du et smart tip til hvordan jeg kan få mere yoga ind i min hverdag? Så vil jeg – og helt sikkert en hel del andre læsere – GLÆDE os til at høre fra dig her på bloggen!
***
Drømmer om yoga og om ny cykel, om at cykle til arbejdet – glæder mig sindssygt til at træne igen!

Mens jeg venter på penicillinstop efter min mandeinfluenza;) – du ved, den der rammer rigtig hårdt og ifølge mændene kan sidestilles med børnefødsler – hygger jeg mig med at planlægge forårets træning.

1. Jeg vil cykle til arbejdet. Det vil sige jeg begynder at cykle én vej – og tager toget hjem igen. Nej nej, ingen chicken-tendenser her, har 22 kilometer én vej, og klog af om ikke skade, så meget, meget ømme muskler, begynder jeg i det små.

2. Jeg vil gennemføre I FORM-løbets 10 kilometer i ren hyggestil – og være i stand til at tale samtidigt.

… tjek 3’eren på iform.dk!

GOD onsdag fra
a-g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *