København: Bilder fra uken som gikk

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (5 votes cast)

Velkommen til bloggen min – nå på norsk! CPH BLONDE var opprinnelig på engelsk, nådde et bredt internasjonalt publikum og det var et høydepunkt for meg da bloggen i 2016 ble kåret til verdens beste blogg om København.

Nå vender jeg tilbake til “røttene” og gleder meg til å hjelpe nordmenn som eventplanlegger med ekstra gode opplevelser i denne herlige byen. Og mens du venter på din neste tur til København, vil jeg her på bloggen gripe stemningen og holde deg løpende orientert, mest gjennom bilder, om hva som skjer i “mitt” københavnerliv. Og på den måten litt “la København komme til deg”.

Torsdag 11. oktober:

De københavnske bakgårdene er ofte rolige oaser, beskyttet fra det pulserende sentrumslivet. Her har vi en beboer som nyter å lese avisen sin, helt uforstyrret, bare 200 meter fra det travle Kongens Nytorv.

En tom ølkasse i plast står i skarp kontrast til den fredede bygningen.

Sollyset er dragende.

Stilfull og kunstnerisk sykkelparkering.

Jeg elsker høsten.

Tirsdag 9. oktober:

Stavanger <3 besøk! Håvard her fikk en omvisning & lunsj på kontoret mitt.

Fredag 5. oktober:

Svein Erik vant guidetur på sykkel i København i forbindelse med “det danske pølsegildet” som jeg holdt i Stavanger sist år. Som sagt så gjort: Etter å ha vært forbi en rekke forskjellige lokale plasser, var en liten pause og et glass Chardonnay bare helt topp. Og ikke minst på vinbaren Falernum, som ligger på Værnedamsvej, den gaten som vi i København kaller “lille Paris”.

Følg meg på Instagram

Bestill en guidetur på sykkel, du óg

Følg med i neste uke, med nye bilder og oppdateringer fra København.

 

Ha en strålende helg!

Anne-Grete

København: Bilder fra uken som gikk, 8.0 out of 10 based on 5 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *