Jesper Høvrings uslebne Zonta diamant i Skovshoved Havn

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)

 

… min seneste livsnyder <3 “Der er et liv alligevel”. Titlen på Ditte Bjergsteds nye bog rammer mig lige i hjerteroden. Det gør Ditte nok med de fleste. Møder hende for første gang i søndags – en usædvanlig smuk og solbeskinnet dag i Skovshoved Havn. Vi går en tur i det pragtfulde vejr og Dittes skønhed og udstråling går ikke ubemærket hen. Vi griner lidt når en ung mand på cykel standser op ti meter foran os, smiler og ret åbenlyst med fornøjelse betragter Ditte der hun roligt spadserer forbi.

Ja, Ditte stråler. Og dét som model i dag i en lækker designerjakke venligst doneret af designer Jesper Høvring, som en funklende klassisk underspillet diamant – og designerjakken kan blive din. Klik på videoen her og hør mere og hvad, hvorfor & hvordan:

 

Du er med andre ord hermed inviteret forbi Ditte og dermed til Zontas event i forbindelse med Gentofte kultur og festdage lørdag 9. og søndag 10. juni. Køb din dagsbillet til 75 kr. – eller hvorfor ikke ligesom mig, din egen luksus loppestand til 700 kr.? Overskuddet går til Oceans of Hope, sejlads for kvinder som, ligesom Ditte, lever med sclerose.

Designerjakken fra Jesper Høvring til en værdi af 4.500 kr. kan du allerede byde på her – og så er det måske dig der inden længe kan nyde at være ejer af den fantastisk smukke jakke med mening. Og ja, hele beløbet går til det gode formål.

“Der er et liv alligevel” er en bog med smerte, håb og tro. Et livsbekræftende opråb og en fortælling om, at hun stadig vil have ret til at elske og nyde livet. Du kan købe bogen for eksempel på arnoldbusck.dk og som nævnt til Zonta eventet i Skovshoved Havn.

Ditte og jeg runder vores hyggelige spadseretur af på en solfyldt bænk. Hun fortæller hun er optaget af at skabe balance – nok søvn, sund mad; ellers er det at “sclerosetrætheden går ind og æder al min energi”. Så har hun det som Tornerose, som ikke er rigtig vågen.

Du får fornøjelsen af Dittes selskab i 3 indlæg mere her på bloggen. Og hver gang vil hun give sig selv en ny udfordring, netop for at beholde energien og livsglæden, livsnyderiet i top. Tag et kig på videoen her og hør hvad Ditte vil udfordre sig selv med i denne uge:

 

Lige præcis: Én enkelt yogastilling, fx Bjerget, morgen og aften i én uge. Og Ditte – som i øvrigt er både yogainstruktør, holistisk livsstilscoach og mindfulness instruktør, inviterer dig varmt til at gøre det samme.

TAK for at du læser med, fortsættelse følger her på bloggen med Ditte & andre livsnydere, så vi sammen kan inspirere hinanden til at nyde livet.

Peace & love,
a-g

Jesper Høvrings uslebne Zonta diamant i Skovshoved Havn, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *