Fra Milano – til luksus øko ansigtsbehandling

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Hundeprutter om natten og ungernes madpakker giver tiltrængt jordforbindelse lige nu!!
Aah… kys og kram til den I FORM læser som anbefalede hudplejeklinikken Complete Luxus, det var bare en perfekt afslappende og lækker start på dagen. Ja, at teste hudpleje her på bloggen er lige til at holde ud. Og især efter en 4-dages businesstur til Milano, hvor jeg passerede 15 parkerede Lamborghinis på stribe og ikke kunne dy mig for at posere…

Det er tilladt at drømme! Heldigvis
Lyder det som om jeg lever det vilde luksusliv for tiden? Ja, du har fuldstændig ret:)
Bortset fra: A. Klokken fire om morgenen, når hundehvalpen hørmer på gulvtæppet.

Sød er hun da, den bette hund, men det nattepusleri kræver hele 2-3 kopper kaffe om morgenen
Med strittende sovefrisure går mor her i sving med spand og klud. Nøj, hvor det river i næsen, og hvor er der bare langt fra glamour og duften af Amazing Spaces lækre og velduftende Milk & Honey maske, som jeg nød i fulde drag her til formiddag! Duften af honning kildrer stadig i næsen her jeg sidder og taster løs på computeren, flere timer efter ansigtsbehandlingen.
Og B. ungernes madpakker, som jeg strategisk nok smurte i går aftes. Og nøj, hvor er dét kedeligt! Aller bedst synes jeg det er at gøre noget ikke-praktisk inden sengetid. Hvad som helst, bare ikke gøre rent, rydde op eller smøre madpakker. Bliver madpakkerne smurt om morgenen så er der aftenfri.
MEN: Det er som at tisse i bukserne for at holde varmen; aftenroen bliver næste morgen afløst af et inferno af gymnastiktasker der ikke er blevet pakket (ej hellere aftenen i forvejen), rugbrød der i sidste minut må tøes op i mikrobølgeovnen og James Bond jagten på to ens sokker…
Og hvad har al denne praktiske husmorsnak at gøre med dagens ansigtsbehandling hos Complete Luxus? Jo, den bekræfter bare at forkælelse i hverdagen – om bare en gang imellem – gør godt. Ikke blot for huden, som efter kyndig pleje hos Complete Luxus med økologiske produkter fra danske Amazing Space, føles intet mindre end ren, velduftende og fantastisk.
Også mentalt gør det godt. For jeg synes at når vi giver og giver af os selv og vores tid; til jobbet, hunden, børnene, kæresten – ja, vores medmennesker, så giver det mening at tillade sig selv blot at tage imod.
Velvære spørgsmål til eftertanke: Du er helt sikkert god til at give – men er du også god til at tage imod?
ps. Når jeg nu gennemlæser mit indlæg slår det mig, hvor pokkers privilegerede vi er i den vestlige verden. En hundeprut er jo når det kommer til stykket, en bagatel. Måske velvære spørgsmålet kan udvides med: Kan vi blive bedre til at sætte pris på alt det gode vi allerede har?
:)
a-g
TAK til Complete Luxus i Ballerup, Storkøbenhavn for ultraskøn behandling – den hedder Amazing Space økologisk ansigtsbehandling, varer 75 lækre minutter og kan blive din for 595 kroner. Læs mere om Complete Luxus og behandlingen her
***
Følg bloggen i 2011 – og test velvære sammen med mig:
August: Detox
September: Hudpleje
Oktober: Spa
November: Yoga
December: Meditation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *