Fra London shopping til… :/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

… regnfuld cykeltur. Hejsa, hverdag, vær nu sød ved mig!

Elsker min hverdag. Glæden ved en god kop kaffe om morgenen, cykelturene til jobbet, at blogge, lave artikler til web – mit job! Og komme hjem til mand, børn, hund og to katte. Sparke de høje hæle af.

Og som i går lave baby burgers – med god hjælp fra den 8-årige som nyder at lave mad. Som udspekuleret mor spørger jeg: – Er du så sej du tør røre ved det strimlede oksekød og lave små burgere med de bare hænder? Åh ja! lyder svaret. Og jeg tænker “yes”, så slipper jeg.

MEN…
Efter 5 dage i London må jeg indrømme det er lidt hårdt at komme i gang igen med Hverdag…

Læs hele blogindlægget på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *