Fra iform.dk: Pissesurt at gå fra superform – til hyggemotionist

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
… men nu er det slut: Mor her bytter toget ud med supercykel, der skal transportere hende til arbejdet

Kender du – husker du?? – følelsen af at være i superform:

  • Fornemmelsen af stærke armmuskler og ben
  • Ubesværet vejrtrækning op ad trapperne
  • Tøjet, der bare sidder som det skal
  • Cowboybukserne som føles behagelige omkring talje og lår
  • De taljerede – ja, stramme! – bluser og t-shirts, der ikke kan forveksles med hjælpeløse pølseskind, men tvært imod pryder overkroppen og ja, ser pæne ud

Og ikke at forglemme det fantastiske og naturlige forhold til mad og drikke, når man er i superform:

  • Kaffen, som kroppen bare tager imod på en anderledes og ikke-oppustet måde – fordi den kan tåle det
  • Den halve liter cola som glider lige ind i systemet på en aktiv krop – igen fordi den kan tåle det!

I modsætning til en inaktiv livsstil, med stillesiddende job og sofabaseret fritid, hvor ekstra sukker og koffein blot går til hjernen, gør os urolige og giver os svedige håndflader.

Det er netop følelsen af superform jeg vil ha’ tilbage

Og jeg fik en forsmag i går, da jeg med en sprit ny cykel dishede DSB – til fordel for 22 kilometer med cykelstier. Da jeg til sidst drejede ind ad indkørslen – med røde kinder og godt brugt i kroppen – var jeg ikke til at skyde igennem. Tro mig, hele aftenen var reddet! Eventuelle praktiske problemer blev til bagateller og jeg lallede selvtilfreds rundt med en herlig fornemmelse af “det går nok” – speedet på adrenalin, endorfiner og hvad motion nu ellers har af positive bivirkninger:)

Op på cyklen! Her er (mindst) 5 gode grunde

Min nye cykel er det bedste jeg har gjort for mig selv – længe. Og det mærkes på mit humør, og det overskud, den accept og den tålmodighed jeg har overfor andre. Hmm, min nye cykel har gjort mig til et bedre menneske!

Hvad med dig – er der noget godt du mangler at gøre for dig selv?

Kh
a-g

Læs hele indlægget på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *