Fra iform.dk: Hey bikinisæson – vent liiige lidt!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Først indrømmer jeg at lyve om hvor meget jeg træner – så lægger jeg mig syg en uge… hvornår kommer jeg egentlig i gang med den der 2011 bikinikrop??!
 

Hvis der er én god ting der er kommet ud af denne influenzaomgang, så er det taknemmeligheden for at leve. For at bruge min krop. Men også ønsket om flere pauser; at nyde livet i fulde drag

Mandag – 7 dage siden: Står op kl. 6 om morgenen for at lave yoga (der, hvor jeg indrømmer her på bloggen, at jeg dyrker måtten 20, og ikke 30 minutter…). Men det er åbenbart nok, og prikken over i’et: Ikke før har jeg foldet yogamåtten sammen igen, så fornemmer jeg følelsen af, at samtlige kræfter bliver suget ud af arme og ben. Og jeg tænker straks: Å-oh, influenza…

I dag – 7 dage senere: Med en rygrad som føles som en regnorms – bogstavelig talt, efter al den feber og sofadyrkelse på langs – er jeg klar igen…

Læs hele blogindlægget på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *