Fra iform.dk: Fra skabs-havemenneske – til livsnyder

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Åh nej, allerede! Skal jeg nu til havehandskerne igen… Men nu har jeg taget beslutningen: Hængekøjen skal dyrkes denne sommer

Termometeret er knap nået op på de 10 grader – så går mine naboer i gang med havearbejdet. Trailer efter trailer med haveaffald triller forbi mit vindue, og jeg kigger måbende til. Min første tanke er: Åh nej, allerede! Skal jeg nu til havehandskerne igen…

Wake-up call. Men så får jeg et wake-up call, som jeg er overbevist om vil gøre lige præcis denne sommer til en af de mest afslappende i mit liv: NEJ – jeg vil ikke! For lige præcis hvorfor har jeg valgt haven med? Jo, for at slappe af og hygge mig i grønne omgivelser… som understøttes af følgende:

Punkt 1: Jeg har dybest set ingen interesse i havearbejde – selvom en del af os får et kick af det

Punkt 2: Hvem gør jeg det for? Naboerne? Næh, jeg behøver ikke at definere mig selv som menneske gennem det perfekte bed


Drømmer om at pendle mellem hængekøjen og yogamåtten

Læs min nye sommerstrategi på iform.dk

a-g:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *