Fra iform.dk: Bitch fight på cyklen – mig vs modvind. Eller var det Evander vs Holyfield?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cykelturen hjem i går var den rene bitch fight mellem vejrguderne og mig

Strid modvind, regn – og hagl så store som kikærter. 21 lange kilometer hvor jeg mere end én gang overvejede at svinge forbi den første togstation og springe på det første tog. Men jeg holdt ud. Og var lykkelig for det derhjemme, hvor jeg sank ned i en stol, komplet lettet for frustrationer og blid (læs: udmattet!) som et lam.

Ja, for træning er ikke kun fysisk – men også mental gymnastik. En følelsesmæssig ventil, hvor humøret og selvtilliden i et træningspas kan gå fra “yes, I can do it!” – til den med at dette, dette klarer jeg aldrig!

Også udenfor selve træningspasset oplever jeg træning som en mental udfordring. Som det at cykle til arbejde. Jeg har tidligere blogget om hvor mange kræfter jeg har brugt på at psyke mig ned til ikke at klatre op på jernhesten og stryge af sted. Det tænkte jeg faktisk på i går, mens jeg kæmpede mig frem gennem regnskyllen, meter for meter. Tænkte på at det dårlige vejr jo er en del af cykelpakken. At jeg er stolt over at have taget beslutningen om at transportere mig selv til arbejdet på en sund måde, og hvor godt det er for min krop at skifte togsædet ud med cykelsædet.

Min næste udfordring – overbevisning der skal ændres: At lave yoga fra kl. 6:00 til 6:30 om morgenen.

Hvis jeg kan cykle 21 km til arbejde (i regnvejr!!) så må jeg da pokker kunne stå op kl. 6 a.m. og dyrke yogamåtten…;)

a-g

Læs indlægget på iform.dk

8 thoughts on “Fra iform.dk: Bitch fight på cyklen – mig vs modvind. Eller var det Evander vs Holyfield?

 1. Hi my loved one! I wish to say that this article is amazing, nice written and come with approximately all important infos. I’d like to peer more posts like this .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I really like the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, very good blog!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Pretty element of content. I simply stumbled upon your website and in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing in your augment or even I achievement you get right of entry to persistently fast.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. My spouse and I stumbled over here by a different web address and thought I should check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to looking over your web page again.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *