Er jeg i god form – eller har jeg blot medvind…;)?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

I går fløj jeg hjem på mit sorte lyn. OK, der var en smule medvind, men tror kroppen er ved at vænne sig til jernhesten.

Sol. Sommer. Cykel. Aaah, i går havde jeg bare den største optur på cyklen. Det strøg deruda’ og kroppens muskler virkede rimeligt tilfredse med at skulle arbejde sig hjem – hele vejen fra København og ud til provinsen, hvor jeg bor.

Derhjemme var jeg den første til at arrivere – fedt! Dejlig ro og ingen børn der kalder “jeg er sulten” – selvom de normalerweise selv får lov til at smøre deres egne madder. Kun en doven kat der elsker at sove på ryggen(!)

På bloggen i næste uge:
Jeg tester Catslide – niveau 2:)!

Ha’ en DEJLIG weekend.

Kh
a-g

Læs indlægget på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *