En magisk lørdag i København

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)

… FOR en dag! Lørdag den 23. september 2017 skriver seg inn i historien som magisk. Været i København viste seg fra sin beste side; de 28 herlige gjestene fra Stavanger & Sandnes området var feststemte og toppmotiverte – og Events i Københavns samarbeidspartnere i 50-årsdagens anledning sørget bare for at alt gikk etter planen. Og mer til.

Tusen takk til Mikkel og Timm Vladimirs Køkken for å være ytterst fleksible, så vi utover superb kokkeskole fikk laget vårt helt eget program: Rød løper, Louvise & Mortens helt egen flotte og fabelaktige fotovegg – som vår dyktige fotograf Bo Lynge i øvrig var ganske så begeistret for. Personlig og rørende musikalsk surprise innslag, fra fruen til fødselaren, som fikk futt i danseskoene. Og mer enn én til å få tårer i øynene. Inkludert meg selv!

Dagen ble innledt med en frisk kjøretur i en fyrig BMW M2 Coupé, etterfulgt av min fornøyelse av å være sykkelguide for denne kjekke gjengen. Copenhagen Bicycles leverte både family bikes og single bikes. Vi lo og koste oss fra start til slutt; “smikkløye”, samtidig som vi fikk sett og opplevd København på en veldig fin måte.

Hvem bor her, midt på Kongens Nytorv… ? Jo det gjør diamanthandler Brian Mouritsen, som inviterte inn på bobler.

Vi ses i København <3

Gode hilsener fra
Anne-Grete & Events i København

En magisk lørdag i København, 9.0 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *