En magisk kveld på PS Bar & Grill

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)

Ikke mange smulene tilbake etter det herlige måltidet på PS Bar & Grill Østerbro…

Har du vært i den københavnske bydelen Østerbro? Som turist er det nok mindre sannsynlighet for det. Men – hvis du vil unngå turistfeller og shoppe, spise og drikke sammen med lokale københavnere, kan det være en glimrende idé å tilbringe noen timer på Østerbro, bare et par kilometer fra sentrum. Spesielt etter at PS Bar & Grill har velsignet området med en av deres koselige og smakfulle restauranter.

Eller Østerbronx, ifølge internt språkbruk. Det må utvilsomt være et ordspill, da New Yorks Bronx er Østerbros diametrale motsetning. Bydelen Østerbro har nemlig hatt litt et ry for å være småbarnsfamilienes mekka, overfylt med barnevogner, som i kjølvannet har gitt Østerbro et kjedelig og støvet image. Men det må ha vært før PS Bar & Grill…

Lone og jeg møttes fredag ettermiddag til en “fredagsøl”, som vi sier på dansk. En fredagsøl trenger ikke nødvendigvis å være en øl – i Lone og mitt tilfelle ble det til Aperol Spritz: 16 grader, vindstille og bare nydelig vær, altså perfekt til den appelsinfargede sommerdrikken.

Vi bestemte oss for å bestille forretter, og her kan både krabbesalaten og den lynstekte tunfisken varmt anbefales.

På dagtid er det også livlig på PS Bar & Grill på Østerbro:

Unn deg en spasertur fra Østerport Station, og få med deg atmosfæren ved å gå “hele” Østerbrogade, til du ankommer PS Bar & Grill på Østerbrogade 106.

Les mer om bydelen Østerbro

Praktisk info:
PS Bar & Grill
Østerbrogade 106
2100 København Ø
Nettside

En magisk kveld på PS Bar & Grill, 9.3 out of 10 based on 3 ratings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *