Efter interviewet med Ole Henriksen: TOP klar til at træne!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cykling er nu mit daglige fix – og telefoninterviewet med energibundtet og skønhedsguruen får mig til at gi’ den ekstra gas på jernhesten

Glæd jer: Inden længe kommer en sprit ny og motiverende artikel på iform.dk, med Oles 3 bedste tips til at holde os unge og spændstige. Og stjerne eller ej: Ægte velvære handler ikke om penge. Coming up, coming up:)

Aah, lige landet på arbejde her til morgen, efter en fed cykeltur på 21 km. Hvor er jeg glad for at jeg tog beslutningen om at investere i en god cykel og just do it.

Og kender du det, hold da op hvor mit indre sludrechatol har brugt meget tid på at tale mig fra at cykle på arbejde! Det er som coach Sofia Manning en gang sagde, at vi skal holde op med at lytte til hjernen, den vil os ikke altid det bedste. Hjertet derimod…

Dagens udfordring må derfor være at lytte mere til mavefølelsen og følge vores hjerte. Nemmere sagt end gjort, men er der egentlig noget alternativ?

a-g<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *