Boudoir billederne – og hvis jeg blev kørt over af en Ferrari i morgen ville jeg…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)

Hannah Lund her er uden overdrivelse en fuldkommen livsnyder – i alt hun gør. Om det er at blæse på low carb trenden og udgive kogebogen 1900 Til bords med lækre klassiske opskrifter fra hendes formødre. Eller posere i svensk kulde (billedet til venstre):

Jeg er ikke slank. Overhovedet. Hvis man siger det pænt, er jeg buttet. Kurvet. Timeglas. Andre mindre velopdragne ville fægte løs med begreber som BMI og fedtprocenter. Jeg er faktisk også ved at være lidt gammel med mine 51 år. Selv om samfundet har ændret sig, er jeg stadig en del år forbi Bedst før-datoen, når det gælder kropslig tiltrækning. Alligevel har jeg lige, helt skamløst, fået taget boudoir-billeder af Fotograf Charlotte Trippetti.

 

Se de smukke boudoir billeder i “rigtig” størrelse – og der er flere af dem, på Hannahs blog Nyd det nu.

 

Personligt elsker jeg at være sammen med livsnydere. Det er som om i deres selskab at maden smager bedre, solen skinner lidt mere (selvom det regner) og jeg får en følelse af… ja, lykke og glæden ved at være til. Så når Hannah – som også kan citeres for “… vi ved ikke, hvad der sker – så jeg er fast besluttet på, at nyde den tid, jeg er her”, inviterede mig ud på en drink på lækre Balderdash, vidste jeg jo bare det ville blive en herlig eftermiddag.

Vi besluttede os for at være lidt skøre og gi’ den max gas, ikke mindst med selvironien. Se lige her hvad der kom ud af det…

Rigtig god pinse <3

Kh
a-g

Ps. Vi havde også lovet at hjælpe co-livsnyder Helle Ørskov fra Copenhagen Health Club – med lodtrækningen af livsnyderi for 2.790 kr. Tjek her hvem de to heldige vindere er:

***

Vil du gerne lære at blogge? Klik her

Boudoir billederne - og hvis jeg blev kørt over af en Ferrari i morgen ville jeg..., 8.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *