B2B blogs – 2 succesfaktorer

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
B2B blogs kan give høj værdi – for en relativt beskeden investering, når vi sammenligner med traditionel PR og marketing. Altså, når de er gjort på den rigtige måde. 
Hvad kendetegner en succesfuld B2B blog? Tre case studier fra PrintMediaCentr.com viser følgende to fællestræk:
  1. Tænk strategi ind i bloggen. En social mediestrategi begynder med at finde ud af hvordan din målgruppe bruger de sociale medier – bruger informationerne. Med andre ord: Du kan ikke bare begynde at blogge – og forvente resultater. En langsigtet social mediestrategi, kombineret med brugerundersøgelsen, gjorde at disse tre virksomheder fik succes med deres B2B-blog.
  2. Bliv en faglig ressource. Blogging skal ikke handle om dig – men om dem, dine kunder! Bliv din branches foretrukne websted ved at blogge om emner som interesserer kunderne. Flere og flere beslutningstagere søger informationer på internettet, og dine blogindlæg vil figurere i søgeresultaterne. Med tiden vil du og din blog blive en værdifuld informationskanal, som vil resultere i at din virksomhed får endnu mere at lave.

Lær ennu mere om B2B-blogging – og om hvordan du kan bruge de sociale medier til at sælge endnu flere produkter – til Berlingske-eventet 24. oktober 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *