6 tips til din perfekte blog

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Blogs are not journalism – but they are changing it.

– Steve Rubel
1. Din blog skal have et fokus 
Lav ikke en blog som handler om alt muligt; á la det-gør-jeg-også. Vælg din niche – skriv om noget du brænder for. Og/eller om noget du ønsker at tjene penge på.

Eksempel på fokus: Hvordan nyde livet, få tid til at træne  og pleje os selv – midt i mand, børn og karriere. Mama Cool, min blog på I FORM
2. Bliv ekspert i din niche 
Sørg for at omhandle de vigtigste emner og FAQs indenfor dit fagområde.

3. Skriv med henblik på at blive læst 
Jep, gør det enkelt og overskueligt for dine læsere. Har du lange blogindlæg er det en fordel at dele teksten ind i deloverskrifter.

4. Skab ekstra opmærksomhed omkring netop dine blogindlæg
Det gør du ved at fremhæve teksten med blog quotes, video, grafer – og ikke mindst: Billeder! Sidstnævnte gerne i stort format for ekstra effekt.

5. Skriv tidløse blogindlæg
For eksempel: Lav en værktøjskasse/gode råd indenfor dit fagområde, beskriv din niche (hvad er udfordringerne i din branche, hvem er topaktører på markedet, hvem er eksperterne indenfor de enkelte områder. Lav interviewer med eksperter og topaktører – og inviter dem lejlighedsvis til din blog som gæstebloggere.

6. Markedsfør din blog
… over det hele! Både på internettet; Facebook, LinkedIn og Twitter. Og sørg også for at promovere din blog udenfor cyberspace.

Følger du disse 6 gode råd er du sikker på at få læsere – indenfor din niche.

GOD blogging – og god påske til dig!

:)
a-g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *