5 sandheder jeg har lært om træning

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Subjektiv opsummering på et 30-årigt træningsliv – og en enkelt afsløring.

1. Kroppen elsker at prøve noget nyt. Men det kan godt betale sig at holde en smule igen i begyndelsen… som forleden da jeg kastede mig over en militær forhindringsbane – og afsløret: Havde gået så meget til den, at jeg 2 dage efter på ægte kyllingevis blev nødt til at dulme muskelsmerterne med et par panodiler – aah:/!

2. Intervaltræning rykker for vildt. Hvis du som jeg “hyggeløber” mellem 5 og 10 km i samme tempo, så er der megaform at hente i blot én ugentlig intervaltræning. Læs mere herom og kom i gang – du også!

3. Yoga er godt for mig. Ubeskrivelig godt. Men lad mig alligevel forsøge at beskrive magien: Yogaøvelserne forbinder mit hoved med resten af kroppen; jeg føler mig hel fra top til tå. Rent fysiologisk er det kombinationen af vejrtrækningen helt nede fra maven af + øvelserne, der twister rygsøjlen, renser kroppen og via nervesystemet sender besked til hjernen om total balance i krop og sjæl. Tjek et af mine træningsprogrammer her.

Læs de 2 sidste sandheder på iform.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *